Akumulátorová vyvětvovací pila VILLAGER VCPS 910 Akumulátorová vyvětvovací pila VILLAGER VCPS 910 1 Akumulátorová vyvětvovací pila VILLAGER VCPS 910 2 Akumulátorová vyvětvovací pila VILLAGER VCPS 910 3
Sleva 35%

Akumulátorová vyvětvovací pila VILLAGER VCPS 910

Kód produktu: VI050802
Je nám to líto, ale prodej skončil.

Akumulátorová teleskopická vyvětvovací pila VILLAGER VCPS 910 vám poskytne široké využití v oblasti pěstování ovoce a zahradnictví. Pomocí tohoto šikovného pomocníka s teleskopickou rukojetí můžete pracovat ze země jednoduše a pohodlně a navíc bez toho, abyste museli použít žebřík. Délku si můžete jednoduše nastavit a pila vám tak umožní provoz až do výšky čtyř metrů. Pila je poháněná akumulátorem, díky čemuž vás nebudou při práci omezovat žádné kabely jako u elektrických či benzínových strojích. Akumulátorové nůžky jsou navíc tiché, ekologické a bez emisí.

Díky této motorové pile na tyči bude prosvětlování křovin a větví či péči o ovocné stromy ještě jednodušší a pohodlnější. Navíc se nemusíte šplhat po stromech a ušetříte množství času a energie. S Aku vyvětvovací pilou VCPS 910 můžete pohodlně pracovat až 40 minut, což je dostatečný čas pro práci. Stroj se dodává bez baterie a nabíječky.

  • Teleskopická rukojeť
  • Automatické mazání
  • 3 - letá záruka

Provozní doba: do 40 min.
Řezná kapacita: do 52 řezů
Průměr řezu: 100 mm
Délka vodící tyče: 300 mm
Délka rukojeti: 1900 - 2650 mm
Objem nádrže (olej): 90 ml
Hmotnost: 4,3 kg

Recenze produktu Akumulátorová vyvětvovací pila VILLAGER VCPS 910

Hore