Benzínová sekačka SNAPPER NX-90V | FOTOPASTI.cz

Benzínová sekačka SNAPPER NX-90V

Kód produktu: SN2691242
Je nám to líto, ale prodej skončil.

NX-90V je benzínová sekačka s pojezdem od SNAPPER, vybavená vysoce kvalitním a spolehlivým motorem BRIGGS & STRATTON 875EX Series™ OHV, který poskytuje výkon 7 HP. Konstrukce sekačky je výsledkem dlouholetého testování, díky čemuž tento model uspokojí i ty nejnáročnější uživatele. Výšku sečení lze u tohoto modelu nastavit od 2,8 do 9,2 cm. Sekačka má velký sběrný koš o objemu až 70 litrů. Nechybí možnost mulčování. NX-90V má sklopnou rukojeť. Kromě zadního výhozu trávy, vyhazování trávy do sběrného koše je možné i boční výhoz trávy. Tento model má ergonomicky tvarované řídítka s pěnovým polstrováním pro maximální komfort uživatele.

  • Výborná ergonomie
  • Jednoduchá obsluha
  • Spolehlivost a funkčnost v nejnáročnějších podmínkách

Motor Briggs & Stratton - spolehněte se na kvalitu

Briggs & Stratton je největším světovým výrobcem malých spalovacích motorů. Tyto světoznámé motory jsou absolutní špičkou ve svém segmentu a vynikají nekompromisním poměrem mezi silou, kvalitou a cenou. Své uplatnění nacházejí v širokém spektru výrobků od hobby zahradních strojů až po výkonné profesionální stroje.

Motor je vybaven celou řadou špičkových technologií, jako je například ReadyStart. Tento systém zaručuje jednoduché a snadné startování bez ručního nástřikem paliva nebo použití sytiče. Při použití této technologie Briggs & Stratton garantuje start maximálně na druhé zatížení.

Motor: Briggs & Stratton 875EX Series™ OHV
Objem: 190 cm3
Točivý moment: 11,9 Nm
Výkonová kategorie: 7 HP
Šířka záběru: 53 cm
Skelet: ocel
Pojezd: ano, 2.5 - 5.5 km/h
Výška sečení: 28 - 92 mm
Průměr kol: 200/280 mm
Objem sběrného koše: 70 litrů
Hmotnost: 38 kg
Mulčování: ano
Vyhazování: koš + zadní + boční
Sklopná rukojeť: ano

Recenze produktu Benzínová sekačka SNAPPER NX-90V

ivan
vrelo odporucam, dobra kosacka z velmi dobrym motorom za dobru cenu

Hore