Dalekohled Delta Optical Titanium 10x42 | FOTOPASTI.cz

Dalekohled Delta Optical Titanium 10x42

Kód produktu: DO-1400
Záruční doba: 10 let
Dostupnost: Dostupný
4 290 Kč s DPH
  • Nadprůměrné optické vlastnosti
  • Odolná konstrukce
  • Dokonalý přenos kontrastu
  • Ideální dalekohled pro milovníky přírody

Modely Titanium jsou vlajkovou lodí, a nosnou sérií dalekohledů společnosti Delta Optical a pokrývají širokou škálu optiky, určené pro denní i noční pozorování. Z těchto modelů si můžete snadno vybrat typické turistické dalekohledy, pro pozorovatele přírody, nadšence astronomie nebo pro myslivce. Zároveň bude mimořádně konkurenceschopná proti mnohým široce uznávaným a dražším modelům dalekohledů na trhu.
Hlavní výhodou dalekohledů série Titanium jsou jejich nadprůměrné optické vlastnosti. Vestavěné hranoly ze skla BaK4 a antireflexní nátěry s účinností více než 99% zaručují ostrý a jasný obraz v přesných barvách. Tyto modely jsou široce chváleno za zanedbatelné optické chyby, jako jsou: chromatická aberace, ale slabý přenos kontrastu.

Sérii Titanium tvoří robustní dalekohledy v hliníkovém těle. Byly navrženy tak, aby optimálně kombinovaly své vysoké optické vlastnosti s malými rozměry. Těla dalekohledů jsou pokryty drsnou plastovou dýhou, která zaručuje příjemné a pohodlné uchopení do ruky. Komfort při používání se zvyšuje pomocí gumových okulárů a hladce fungující mechanizace zaostřování, dělaná s náležitou péčí. Všechny modely v sérii Titanium jsou vodotěsné a naplněné dusíkem, takže je můžete používat i v dešti, bez strachu ze smáčení nebo zamrznutí skla zevnitř.
Titanium 10x42 je kompaktní porro dalekohled. Velké zorné pole, které nabízí v kombinaci s vynikajícími optickými vlastnostmi, dělají tento dalekohled ideálním pro pozorovatele přírody. Má velkou reputaci mezi ornitology, ale vzhledem na malou velikost a nízkou hmotnost je tento model ideální i pro turisty, procházky nebo víkendové výlety. Pokud patříte mezi nadšené pozorovatele přírody, turisty nebo myslivce, tak v tom případě by Titanium 10x42 měl být vaším neodmyslitelným společníkem.

Technické parametry:

Zvětšení: 10x
Průměr objektivu: 42 mm
Dioptrická korekce: + / - 5dioptrie
Plnění dusíkem: Ano
Zorné pole: 110 m / 1000m
Hmotnost: 750 g
Minimální zaostřovací vzdálenost: 2,5 m
Rozměry: 180x170x65 mm
Faktor soumraku: 17,6

Obsah balení:

1x Dalekohled Delta Optical Titanium 10x42
1x Čistící hadřík na optiku
1x Popruh na dalekohled
1x Odolné pouzdro s popruhem
2x Krytka na dalekohled

Recenze produktu Dalekohled Delta Optical Titanium 10x42

haso
obraz 1*,kvalitka 1*....ciže spokojnost
Svetozár
veľká spokojnosť, nemenil by som

Hore