Dalekohled Delta Optical Titanium 9x63 | FOTOPASTI.cz
Pro profíky

Dalekohled Delta Optical Titanium 9x63

Kategorie: Dalekohledy
Kód produktu: DO-1408
Záruční doba: 10 let
Dostupnost: Dostupný
8 809 Kč s DPH
  • Vysoká propustnost světla
  • Odolná konstrukce vůči povětrnostním podmínkám
  • Ideální na pozdní večerní hony
  • Jasný obraz v přesných barvách

Modely Titanium jsou vlajkovou lodí Delta Optical a pokrývají širokou škálu dalekohledů, určených pro denní i noční pozorování. Z těchto modelů můžete snadno vybrat typické turistické dalekohledy, pro pozorovatele přírody, nadšence astronomie nebo pro myslivce. Zároveň bude mimořádně konkurenceschopná proti mnohým široce uznávaným a dražším modelům dalekohledů na trhu. Hlavní výhodou dalekohledů série Titanium jsou jejich nadprůměrné optické vlastnosti. Vestavěné hranoly ze skla BaK4 a antireflexní nátěry s účinností více než 99% zaručují ostrý a jasný obraz v přesných barvách. Dalekohled Delta Optical Titanium 9x63 je ideální dalekohled pro myslivce, který ocení nadprůměrný výkon hlavně za šera.
Série Titanium jsou robustní dalekohledy v hliníkovém těle. Byly navrženy tak, aby optimálně kombinovaly své vysoké optické vlastnosti s malými rozměry. Těla dalekohledů jsou pokryty drsnou plastovou dýhou, která zaručuje příjemné a pohodlné uchopení ruky. Komfort při používání se zvyšuje pomocí gumových okulárů a hladce fungující mechanizace zaostřování, dělaná s náležitou péčí. Všechny modely v sérii Titanium jsou vodotěsné a naplněné dusíkem, takže můžete snadno pozorovat iv dešti, bez strachu ze smáčení nebo zamrznutí skla zevnitř.

Delta Optical Titanium 9x63 je největší dalekohled v této sérii, jen o 140 gramů těžší než Titanium 8x56. Průměr čoček dalekohledu je až 63 mm, což při 9-násobném zvětšení umožňuje použít jako dokonalé vybavení pro noční lov, nebo pozorování hvězdné oblohy. Díky takovým velkým čočkám získá zhruba o 27% více světla než dalekohledy 8x56. Pokud opravdu chcete jasný dalekohled a nezáleží na tom, jak velké rozměry má, měli byste zvážit Deltu Optical Titanium 9x63.

Technická specifikace

Zvětšení: 9x
Průměr objektivu: 63 mm
Zorné pole: 102 m / 1000 m
Stmívač faktor: 23,8
Relativní světelnost: 49
Optické sklo: BaK4
Nejkratší ostřící vzdálenost: 3 m
Rozměry: 225x200x75 mm
Hmotnost: 1240g

Obsah balení:

1x Dalekohled Delta Titanium 9x63
1x Čistící hadřík na optiku
1x Popruh
1x Přenosná kapsička
1x Návod a záruční list
2x Kryt na okuláry

Recenze produktu Dalekohled Delta Optical Titanium 9x63

werba
CHVALIM ...MáM HO 5ROKOV A SPOKOJNOST VEôLKAAA
Lukáš
Vysoká svetelnosť, kvalitný ďalekohľad, dobré sklá, vhodný na posed na pozorovanie za zhoršených svetelných podmienok.

Hore