Fotopast Moultrie A-30 | FOTOPASTI.cz

Fotopast Moultrie A-30

Kategorie: Fotopasti
Kód produktu: PO1035
Je nám to líto, ale prodej skončil.
  • Vynikající poměr výkonu a ceny
  • Absolutně jednoduché nastavení
  • Infračervený přísvit až na 21 metrů
  • Rychlost spouště méně pouze 0,7 sekundy
  • Až 16 000 fotek na 8 AA baterií

MOULTRIE A-30 je vylepšený následovník fotopasti MOULTRIE A5, která si podmanila světový trh a zařadila se mezi nejoblíbenější ve své kategorii. Všechny praktické funkce v MOULTRIE A-30 zůstaly zachovány z předchozí verze a přibyly samozřejmě i další nové vylepšení. MOULTRIE A-30 je i nadále velmi jednoduchá fotopast k obsluze a nastavení je intuitivní a srozumitelné. Nastavení bude pro vás úplnou hračkou, takže budete mít více času, který můžete využít k kontakt s přírodou. Rozlišení fotografie je fantastických 12 Mpx, ale díky lepšímu snímači a vylepšenému softwaru jsou fotografie ostřejší a hezčí, ať už přes den nebo v noci. Fotopast dokáže natáčet i videa ve vysokém rozlišení.

Kvalitní lovecká kamera je napájena AA bateriemi. AA baterie jsou levnější, jsou dostupnější, jejich používání je tak pohodlnější a flexibilnější. Výdrž fotopasti na 8 AA baterií je opravdu impozantní, dokáže zaznamenat až do 16 000 snímků. (Doporučujeme používat kvalitní lithiové baterie, a to hlavně v zimě) Vy tedy ušetříte své peníze a také čas, protože nebudete muset tak často chodit do fotopasti měnit baterie. Fotopast MOULTRIE A-30 podporuje SD karty až do velikosti 32 GB. Spravujte kvalitu a ukládání obrázků s dvěma nastaveními rozlišení, nízkými (1920x1080) a vysokými (4608x2592) a 15sekundovými videi s vysokým rozlišením.

Na pořízených fotografiích se klasicky zaznamenávají informace jako fáze měsíce, čas, datum a identifikační číslo fotopasti. Vy máte tak dokonalý přehled o tom, v jakých podmínkách a kdy byla fotografie vyhodnocena. Pokud máte více stejných stromových kamer MOULTRIE A-30, tak díky identifikačnímu číslu kamery víte přesně zjistit, kde a ze které fotopasti daný záběr pochází.

Za více než lákavou cenu totiž získáte perfektní funkce a vysokou spolehlivost. Pokud tedy i vy sháníte kvalitní fotopast, ale zároveň nechcete investovat velké peníze, MOULTRIE A-30 je pro vás jasnou volbou.

Technická specifikace:

Přísvit: Infračervený LED 850 nm
Rozlišení fotografie: nízke 8 Mpx (1920 x 1080), vysoké 12 Mpx (4608 x 2592)
Rozlišení videa: FULL HD (1920 x 1080 pixelov)
Délka videa: 15 sek
Detekce pohybu: do 18 m
Dosvit: do 21 m
Podpora SD karet: Ano, až do 32 GB
Napájení: 8 x AA baterie (alkalické nebo lithiové)
Počet fotografií na 8 AA baterií: až do 16 000
Sekvenční focení: Ano, 3 fotografie za sebou
Zpoždění fotografování: Ano, 10 sek / 30 sek / 1 min / 5 minut
Údaje zobrazené na fotografii: Fáze měsíce, čas, datum, identifikační číslo kamery

Obsah balení:

  • 1x Fotopast MOULTRIE A-30
  • 1x Popruh na uchycení fotopasti
  • 1x Návod v českém jazyce

Foto od našich zákazníků:

Recenze produktu Fotopast Moultrie A-30

Kristián

Zatiaľ to najlepšie čo sme našli. Skúšali sme viacej lacnejších fotopascí a táto jedna dopadla najlepšie. Najviac sa nám páčia videá, sú jasné s dobrými farbami. Videá žerú baterku trochu viac (cca 84 videí s durcellkami), takže ak ju necháme dlho bez dozoru, radšej nastavujeme na mód fotiek. Škoda len, že nie je v maskáčovej, ale dal som na ňu maskáčovú pásku a spolu to celkom ladí. Naozaj odporúčam - máme 3 tieto kusy a zatiaľ nás nesklamali.

Mydvaja

Dobrá

Hore