Fotopast SPROMISE S128 12Mpx 940nm MMS/GPRS - O2 SIM karta ZDARMA předváděcí | FOTOPASTI.cz

Fotopast SPROMISE S128 12Mpx 940nm MMS/GPRS - O2 SIM karta ZDARMA předváděcí

Kategorie: Fotopasti
Kód produktu: PO1049
Je nám to líto, ale prodej skončil.


Fotopast Spromise S128 nahradil výkonnější model Sromise S328. Výroba fotopasti Spromise S128 byla tak ukončena. Novou fotopast Spromise S328 si můžete zakoupit přímo zde: Fotopast Spromise S328.


  • ČESKÉ MENU
  • HD video ve vysokém rozlišení 1080p se zvukem
  • 12 Mpx snímač = fotografie v reálném 12 Mpx rozlišení
  • obousměrná komunikace přes aplikaci nebo SMS kódy
  • absolutně neviditelný přísvit 940 nm
  • velký 2" barevný displej
  • extra dlouhá výdrž na 12xAA baterií
  • rychlost spouště méně než 1 sekunda
  • robustní tělo s perfektním realistickým maskováním

Momentálně absolutní jednička na trhu fotopastí v poměru cena / výkon. Žádná jiná lovecká kamera Vám neposkytne tolik skvělých funkcí. A žádná jiná fotopast s podobnými funkcemi není tak cenově dostupná. Řeč je o novince mezi monitorovacími zařízeními, tzv. fotopastmi - SPROMISE S128 12Mpx 940nmNOVINKA od IBOCZ při zakoupení fotopasti Spromise S328 dostane celkem ZDARMA SIM kartu O2 s KREDITEM 200, - Kč a 500MB dat zdarma. Jednoduše nastavíte fotopast, vložíte SIM kartu a užívatte si jedinečné záběry, které budou přicházet přímo na váš smartphone.

Díky menu ve slovenském jazyce již pro Vás nebude vůbec žádným problémem nastavení fotopasti. Videa dokonce v HD rozlišení 1080p a se zvukem Vám poskytnou ten nejvyšší možný level záznamu dění na pozorovaném místě. Fotografie snímané prostřednictvím 12 Mpx snímacího čipu mají reálné rozlišení 12 Mpx. Neunikne Vám ani ten nejmenší detail ve dne ani v noci. Fotografie a videa se ukládají na SDHC kartu ( do velikosti 32 GB), takže si je můžete pohodlně prohlédnout přímo v terénu ve fotopasti na barevném velkém 2" displeji.

SPROMISE S128 je přímo ideálním pomocníkem na hlídání Vašeho majetku a zároveň na nepatrné pozorování zvěře. To vše díky 44 diodám, které zajistí opravdu kvalitní a výkonný absolutně neviditelný přísvit s vlnovou délkou 940 nm. Neviditelnost fotopasti je znásobena i dokonale reálnou kamufláží. Žádný zloděj ani zvíře tak nemají šanci spatřit, že jsou sledováni. Chcete mít aktuální přehled o dění na monitorovaném místě? Pro SPROMISE S128 žádný problém. Dokáže Vás kdykoliv a kdekoliv informovat prostřednictvím MMS nebo e-mailu. Pošle Vám foto vždy, když nějaké pořídí. Jste tak plně informován o pohybu na daném místě. Díky nejvýkonnější anténě na trhu signál i tam, kde např. mobil už ne. Pro ještě lepší zabezpečení fotopasti doporučujeme zakoupit ochranný kovový box, který je vyroben přesně daný typ fotopasti. Fotopast doporučujeme upevnit ocelovým zámkem, který vám ještě více zabezpečí vaši fotopast.

Všechny dostupné nastavení stromové kamery SPROMISE S128 dokážete provést i na dálku z pohodlí domova nebo kanceláře, a to pomocí obousměrné komunikace, kterou disponuje. Bezproblémově si ji můžete přestavit podle svých požadavků z telefonu, tabletu, počítače, notebooku. Prostřednictvím aplikace nebo jednoduchých a krátkých SMS kódů. Tuto výjimečnou NOVINKU Vám na náš trh exkluzivně přináší IBO CZ LOVEC a www.FOTOPASTI.cz

Aplikaci, jejímž prostřednictvím si svou fotopast SPROMISE S128 pohodlně nastavíte ve Vašem počítači, si můžete stáhnout ZDE. (v počítači si nastavíte všechna nastavení a výsledný soubor jen zkopírujete na SD kartu, kterou používáte ve fotopasti, nastavení je jednoduché a rychlé.)

Aplikace, díky které dokážete ovládat a nastavovat svou fotopast SPROMISE S128 komfortně ze svého smartphonu si můžete stáhnout ZDE.

Zboží bylo vyloženo na prodejně a výstavě, byl předváděn zákazníkům, dá se ale říci, že zboží je nepoužívané, avšak může nést známky používání. Zboží je bez záruky, proto je ve výrazné slevě.

Specifikace:

Přísvit: absolutně neviditelný - 940 nm
Dosvit: až do 23 m
Rozlišení fotografie: 3 / 5 / 8 / 12 Mpx
Rozlišení videa: QVGA (320x240), WVGA (800x480), HD (720p), HD (1080p)
Snímková frekvence videa (fps): 30 snímků / sec
Délka videa: 1 - 30 sek
Nahrávání zvuku: Ano
Rychlost spouště: do 0,8 sek
Interval spouště: 0 sek - 60 min
Citlivost senzoru: Nízká / Normální / Vysoká
Šířka záběru: 52°
Sériové snímání: Ano (1 - 3 fotografie)
Časosběrná funkce: Ano (30 sek - 8 hodin)
MMS / GPRS modul: Ano
Obousměrná komunikace: Ano (aplikace / SMS kódy)
Časovač focení: Ano, možnost nastavení 2 časů
Vestavěný displej: Ano, barevný LCD 2"
Údaje zobrazené na fotografii: Datum, čas, teplota, stav baterie
Podpora SDHC karet: Až do 32 GB
Napájení: 4x AA, 8x AA nebo 12x AA (doporučujeme pro extra výdrž), možnost použití i dobíjecích akumulátorů NiMH / 6V externí zdroj
Závit na tripod: Ano
USB výstup: Ano
Hmotnost: 363 g
Rozměry: 152 x 127 x 89 mm
Provozní teplota: -20°C - +60°C
Obsah balení: fotopast, ultra výkonná anténa, micro USB kabel, popruh, návod v českém jazyce

Obsah balení:

  • 1x Fotopast Spromise S128
  • 1x USB kabel
  • 1x Popruh pro upevnění fotopasti
  • 1x Návod v českém jazyce

Recenze produktu Fotopast SPROMISE S128 12Mpx 940nm MMS/GPRS - O2 SIM karta ZDARMA předváděcí

Hore