Opakovací kulovnice HAENEL Jaeger 10 LADY TIMBER LUXUS

Kód produktu: HN11
Záruční doba: 5 let
Dostupnost: Dostupný
  • pažba z výběrového ořechového dřeva třídy 4
  • leštěný povrch kovových částí
  • rychlé přebíjení
  • bezpečné uzamykání šesti ozuby
  • nastavitelné mířidla se světlovodnými vlákny

Nová puška se speciálně tvarovanou Monte Carlo pažbou, která umožňuje vzpřímenou střelbu. Pistolová rukojeť je strmější, blíže k spoušti, a je tak ideální pro lidi, kteří mají kratší prsty. Nová rovnou tvarovaná pažba snižuje zpětný rázJe optimálním řešením pro zavalitější, nižší střelce, taktéž pro myslivkyně.

Opakovací kulovnice HAENEL Jaeger 10 LADY TIMBER LUXUS je nejluxusnější model z řady HAENEL Jaeger 10. Vyrábí se s pažbou z výběrového ořechového dřeva třídy 4 a leštěným povrchem kovových částí. Výrobce zapracoval zejména na praktických detailech, nutné je tedy ocenit především bezpečné uzamykání šesti ozuby, hladký a přesný chod závěru s rotací pouze 60 stupňů. Přebití je tak při této konstrukci velmi rychlé. Standardem jsou nastavitelné mířidla se světlovodnými vlákny a spoušť s napínáčkem. Pažba ukončená gumovou patkou neobyčejně dobře sedí. Zbraně jsou vybaveny vyjímatelným zásobníkem s kapacitou 3+1 a dostupné v široké škále ráží od 223 Rem. po 300Win. Magnum.

Parametry produktu:

Délka hlavně: 560 / 610 mm (Magnum)
Průměr hlavně: standard / Ø17
Celková délka: 1100 / 1150 mm (Magnum)
Hmotnost: 3,2 kg
Kalibr: .223 Rem., .243 Win., .270 Win., .30-06 Spring., .308 Win., 6,5x55 SE, 7x64, 8x57IS, 9,3x62, .300 Win.Mag.
Kapacita zásobníku: 3+1
Třída dřeva: 4
Mířidla: i-Sight
Závit: M15x1

Recenze produktu Opakovací kulovnice HAENEL Jaeger 10 LADY TIMBER LUXUS

Erika
So zbraňou som zatiaľ veľmi spokojná, využívam ju celoročne. Odporúčam vrelo všetkým ženám. Veľmi pekné drevo a kvalitné spracovanie.
Lenka
Ja mám kaliber 7x64. Mám ju už 3 roky a som veľmi spokojná, je ľahká, presná a má krásnu kresbu dreva.
Stránky, na které se chystáte vstoupit jsou určeny pro odbornou veřejnost v oblasti zbraní a střeliva. Vstupem na ně prohlašujete, že jste držitelem zbrojního průkazu nebo zbrojní licence.

Hore