Opakovací kulovnice Haenel Jaeger 10 VARMINT SPORTER PRO

Kód produktu: HN10
Záruční doba: 5 let
Dostupnost: Dostupný
37 773 Kč s DPH
  • nastavitelná lícnice
  • prodloužený zásobník na 10 nábojů
  • upravené předpažbí k připevnění příslušenství
  • bezpečné uzamykání šesti ozuby
  • picatinny šína

Opakovací kulovnice Haenel Jaeger 10 Varmint SPORTER PRO je ideální pro přesnou sportovní střelbu na dlouhé vzdálenosti. upravené předpažbí k připevnění příslušenství, např. dvojnožky. Zajímavým rysem této zbraně je i prodloužený zásobník na 10 nábojů ráže 308 Win nebo 270 Win. Dalšími skvělými vlastnostmi Varmint SPORTER PRO je bezpečné uzamykání šesti ozuby a hladký a přesný chod závěru s rotací pouze 60 stupňů. Přebití je tak při této konstrukci velmi rychlé. Pažba z odolného plastu ukončená gumovou patkou neobyčejně dobře sedí. Také má HAENEL Jaeger 10 VSP nastavitelnou lícnici, což je velkou výhodou při střelbě přes puškohled, umožňuje pohodlnější zalícení, které si sami přizpůsobíte s ohledem na výši použité montáže optiky.

Parametry produktu:

Délka hlavně: 560 / 610 Mag.
Průměr hlavně: standard / Ø19
Celková délka: 1100 mm / 1150 (Magnum)
Hmotnost: 3,7 kg
Kalibr: 270 Win.
Kapacita zásobníku: 10+1
Šína: Picatinny
Šína pro bipod: ano
Závitová krytka: ano
Nastavitelná lícnice: ano
Vyztužené předpažbí: ano
Mířidla: Ne

Recenze produktu Opakovací kulovnice Haenel Jaeger 10 VARMINT SPORTER PRO

Gusto
Vylepšená, modernizovaná puška, hlavne na športovú streľbu, kvalita ocele je naozaj vysoká, zbraň je veľmi presná a 100%-ne spoľahlivá, vrelo doporučujem.
Miki
Skutočný terčový špeciál za veľmi dobrú cenu, hlaveň je vysoko kvalitná, vhodná pre streľbu na väčšie vzdialenosti, samozrejme vo výkonnejšom kalibri.
Stránky, na které se chystáte vstoupit jsou určeny pro odbornou veřejnost v oblasti zbraní a střeliva. Vstupem na ně prohlašujete, že jste držitelem zbrojního průkazu nebo zbrojní licence.

Hore