Profesionální benzínová sekačka SABO 47-PRO VARIO | FOTOPASTI.cz

Profesionální benzínová sekačka SABO 47-PRO VARIO

Kód produktu: SA321520
Záruční doba: 2 roky
Dostupnost: Dostupný
50 299 Kč s DPH

Spolehlivá a výkonná profesionální SABO sekačka se zadním výhozem trávy, silným 4-taktním benzínovým OHC Yamaha motorem s výkonem 3,2 kW. Vysoký točivý moment a šířka záběru nože 47 cm. Je jako stvořená pro každodenní sečení velkých ploch o rozloze cca 2500 m². Nastavení výšky sečení je možné v 7 různých polohách od 25 do 80 mm. Vysoká tráva a mírně členitý terén není pro tuto sekačku ničím nezdolného. 65 litrový sběrný koš ve spolupráci se systémem TurboStar zajišťují dokonalý sběr posečené trávy. Mulčování, po výměně nože za mulčovací sadu, není pro profesionální sekačku SABO 47-PRO VARIO žádný problém. Rukojeť je snadno nastavitelná podle potřeb obsluhy. Motorová sekačka na trávu SABO 47-PRO VARIO je vybavena měnitelným pojezdem s rychlostí od 2,7 do 4,5 km / h. Tím pádem každodenní sekání vysoké trávy na jeden krát, aniž by zůstávaly nějaké zbytky na trávníku není žádný problém.

Také je VARIO výhodou i při sečení v mírném svahu, kde si nastavíte rychlost, která vyhovuje Vám a ne sekačce. Vy musíte unavit sekačku ne ona Vás. Kolečka sekačky jsou uloženy vpředu v kuličkových ložiscích a vzadu v kluzných ložiskách vyrobených z bronzu. Palivová nádrž sekačky má objem 1,2 litru. Skelet této profi sekačky je vyroben z hliníku a opláštěn ocelovým pásem. Sekačka má hmotnost 47,5 kg. Pro největší komfort a pohodlí při sečení je sekačka vybavena antivibračním systémem AVS, který tlumí chvění a vibrace. Výhoda například při vysypání koše nebo při objíždění překážek.

Šířka záběru nože: 47 cm

Motor, výkon: YAMAHA OHC, 3,2 kW, 4 T, 2800 U/min

Hlučnost: 96 dB(A)

Doporučená plocha: 2500 m²

Nastavení výšky sečení: 7 poloh: 25 - 80 mm

Systém TurboStar: Ano

Objem sběrného koše: 65 litrů (součást balení)

Mulčovací sada a její objednací číslo: Ano (není součást balení) BSA631

Nastavení rukojeti: Ano

BBC spojka: Ne

Pojezd: Variabilní 2,7 - 4,5 km/h

Uložení kol: Bronzová kluzná, kuličková ložiska

Sečení vysoké trávy v členitém terénu: Ano

Objem palivové nádrže: 1,2 l

Material skeletu: Hliník opláštěný ocelovým pásem

Výhody: Mulčování, přenosná, skladná

Hmotnost: 47,5 kg

Recenze produktu Profesionální benzínová sekačka SABO 47-PRO VARIO

Anonym
výhoda a zároveň nevýhoda je že kosačka je veľmi ťažká kosí perfektne.cena
Dedo
K uplnej dokonalosti jej chyba BBC spojka - skoda, ze si vyrobca nerobi doslednejsi prieskum trhu. Velkost tejto kosacky pre jej rozmery a obratnost je hlavne optimalna do zahrad. Vyrobnu radu kosaciek 54 , ktoru vyrobca opatril uz s BBC spojkov pre pouzitie (napr. zahrady) nie je moc v hodna - pre jej velkost, vahu, tazkopadnost pohybu medzi stromami a krikmi . S radom 47 je radost pracovat.

Hore