Puškohled Meopta MeoStar R1 7x56 RD | FOTOPASTI.cz

Puškohled Meopta MeoStar R1 7x56 RD

Kategorie: Puškohledy
Kód produktu: LO22022
Je nám to líto, ale prodej skončil.

Pro lov ve ztížených světelných podmínkách. Meostar R1 7x56 RD byl vyvinut speciálně pro lovce, kteří ocení jednoduchost, optický výkon a vysokou spolehlivost puškohledů s pevným zvětšením. Puškohledy s velkým průměrem objektivu jsou určeny především pro lov ve ztížených světelných podmínkách.

Meostar R1 7x56 RD je ideální pro lov černé zvěře. Dalekohled je vybaven osvětleným červeným bodem o velikosti 1,2 MOA s možností sedmi stupňů intenzity osvětlení. Výhodou osvětlovacího systému je vypnutí v mezipoloze, což znamená, že při vypnutí osvětlení a následném zamíření stačí otočit o jeden klik pro návrat na posledně nastavenou úroveň osvětlení. To střelci umožňuje přesně se přizpůsobit změně světelných podmínek.

vlastnosti:

MeoBright 5501 - Všechny optické členy jsou opatřeny antireflexními vrstvami MeoBright 5501 (MB-5501) aplikovanými pomocí špičkových technologií v oboru - depozice vrstev za pomoci iontů. Vrstvy zajišťují mimořádné hodnoty světelné propustnosti puškohledů (99,8% na čočku, 92-95% u celého přístroje podle modelu).

MeoShield - Vrstva aplikovaná za pomoci iontů chrání vnější povrchy čoček před poškrábáním a oděrem iv extrémních podmínkách. MeoShield splňuje armádní požadavky na odolnost a tvrdost povrchu.

Točidla rektifikace MeoTrak II - točidla rektifikace MeoTrak II, které se dají ovládat prsty, přinášejí přesné krokové nastavení po ¼ MOA (0,7cm / 100m) s vynikající opakovatelností, jedinečným rozsahem a špičkovou přesností.

MeoQuick - Rychloostření MeoQuick umožňuje rychlé zaostření a poskytuje dostatečně široký rozsah pro přizpůsobení obrazu lidskému oku.

Optické komponenty - Jednotlivé optické komponenty jsou v Meopta vyrobeny, pečlivě očištěny, vyleštěné a precizní složené pro špičkový výkon.

Záměrná osnova na skleněné podložce - Precizní vyleptané záměrné kříže do skleněné podložky nabízí výjimečné stanovení cíle pro všechny střelecké aplikace.

Převracecí soustava - Vyvinutý pro maximální odolnost proti rázům i zbraní velkých kalibrů, výsledkem je opakovatelná přesnost a stálost záměrného bodu.

Vodotěsný - Všechny puškohledy jsou 100% vodotěsné, ponorné a jsou plně chráněny proti vlhkosti, dešti a sněhu.

Plněné dusíkem - Všechny puškohledy jsou hermeticky uzavřeny, plněné plynem, což 100% -ně zabraňuje vnitřnímu rosení. 30 letá prodloužená záruka - Všechny lovecké puškohledy Meostar mají po registraci produktu 30 letou prodlouženou záruku

Parametry:

Zvětšení: 7x
Průměr objektivu: 56 mm
Rozměr hlavního tubusu: 25,4 mm
Průměr výstupní pupily: 8 mm
Vzdálenost výstupní pupily: 85 mm
Zorné pole: 3,33 °
Zorné pole (m / 100m): 5,8
Dioptrický rozsah okuláru: +/- 3 dpt
Propustnost světla: 92%
Soumrakový světelná propustnost: 90%
Soumrakový faktor: 19,8
Rektifikační krok (cm / 100): 0,7
Rektifikační rozsah (MOA): 52
Rektifikační rozsah (cm / 100m): 151
Korekce paralaxy: ne
Délka: 354 mm
Hmotnost: 495 g
Voděodolný: ano
Plněný dusíkem: ano
Korekce paralaxy: ne

Zvolenou záměrně osnovu nám uveďte do poznámky při objednávce: 4C

Recenze produktu Puškohled Meopta MeoStar R1 7x56 RD

Hore