Solná pasta kouřové aroma - 2kg kbelík | FOTOPASTI.cz

Solná pasta kouřové aroma - 2kg kbelík

Kód produktu: EH590291
Záruční doba: 2 roky
Dostupnost: Dostupný
449 Kč s DPH

Solná pasta je vysoce kvalitní minerální produkt husté konzistence. Flexibilní použití umožňuje optimálně zaopatřit zvěř potřebnými minerálními látkami a solí na každém požadovaném místě v revíru. Díky příručním balení můžete mít solnou pastu při každé obchůzce revíru u sebe. Požadované množství soli jednoduše natřete na pařez nebo polámané dřevo a nechte zatvrdnout. Myslivce extra bonus - solnou pastu nelze ukrást! Solná pasta neutrální je bez přísad. Přimíchávání individuálních vábiacich látek a medikamentů je možné. Solná pasta anýz byla speciálně vyvinuta pro vysokou zvěř, danieljiu zvěř a srnčí zvěř. Oblíbená vábící látka anýz zajišťuje zvěře rychlé a spolehlivé nalezení místa solného lizu. Solná pasta s kouřovým aroma je výborně přijímána černou zvěří. Pasta obsahuje vysoce kvalitní kouřovou esenci.

TIP Z PRAXE: Zejména na jaře kdy zvěř přechází na zelené krmivo, potřebuje hodně minerálů. Nyní je na čase zajistit v revíru minerální výživu pro zvěř. K tomu Vám nabízíme několik variant. Pokud zakládáte nové Slanisko, doporučujeme Vám použít kvalitní soli s přírodními vnadícími prvky. Takové Vám můžeme nabídnout ve formě kamenné soli nebo solné pasty. Použití solných past je vhodné nejvíce tam, kde může být klasická kamenná sůl ukradena. Na osvědčených místech může být použita klasická kamenná sůl.

Recenze produktu Solná pasta kouřové aroma - 2kg kbelík

Milo
veľmi dobré skúsenosti s týmto produktom, dymová aróma len zvyšuje atraktivitu už tak výbornej soľnej pasty. zver to vyhľadáva

Hore